Huisstijl

Complete huisstijl, beeld- of woordlogo en beeldtaal

Home / Branding / Huisstijlontwikkeling

Complete huisstijl

Een complete huisstijl versterkt de visuele identiteit van jouw onderneming. Naast herkenbaarheid en vertrouwen bij de doelgroep, zorgt een huisstijl er ook voor dat jij je kunt onderscheiden van de concurrentie. Zowel online als offline. Een complete huisstijl bestaat uit een aantal elementen te weten: een beeld of woordlogo, kleurgebruik en typografie. Ook beeldtaal maakt onderdeel uit van een complete huisstijl. Dit omvat de fotografie en illustratie stijl die je gebruikt. Daarnaast levert ook het taalgebruik een belangrijke bijdrage aan de huisstijl. Als al deze onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd, creëer je een visuele identiteit. Dat wil zeggen dat jouw onderneming herkenbaar is aan de hand van de onderdelen die een complete huisstijl omvat.

Beeld- of woordlogo

Een beeld- of woordlogo is een belangrijk onderdeel van jouw huisstijl. Dit beeldmerk zorgt voor herkenning bij de doelgroep. Een beeld- of woordlogo kan betrekking hebben op een merk, een product of een dienst. Naast herkenbaarheid zorgt een logo ook voor het juiste klantvertrouwen. Uiteraard is dit belangrijk om succesvol te kunnen ondernemen. Bij WeThinkRight zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van allerlei soorten beeldmerken die passen bij de uitstraling én identiteit van jouw onderneming, dienst of product.

Beeldtaal voor jouw website

Niets is zo visueel ingesteld als de mens. Reden te meer dus om de juiste beeldtaal te gebruiken op jouw website. Maar wat houdt dit eigenlijk in? Onder beeldtaal verstaan we de foto’s, afbeeldingen en illustraties die worden gebruikt op een website. Herkenning en het op de juiste manier kunnen overbrengen van een emotie speelt hierin een belangrijke rol. Het is dus belangrijk dat de beeldtaal aansluit bij dat waar jouw onderneming voor staat. Als ondernemer houd jij je misschien liever bezig met andere zaken. Logisch, want het doorvoeren van de juiste beeldtaal kun je prima aan de specialisten van WeThinkRight overlaten. Zo weet je zeker dat de uitstraling van jouw onderneming goed wordt overgebracht aan de hand van treffende en herkenbare fotografie.

Huisstijl

Onze specialisaties op gebied van huisstijlen
Complete huisstijlBeeld- of woordlogoBeeldtaal
Huisstijl
Grafische vormgeving
Teksten
Daag ons uit

Gaan wij samen jouw concept in het digitale tijdperk positioneren?