Home / Branding / Huisstijlontwikkeling / Beeld- of woordlogo

Beeld- of woordlogo

Een beeld- of woordlogo is een belangrijk onderdeel van jouw huisstijl. Dit beeldmerk zorgt voor herkenning bij de doelgroep. Een beeld- of woordlogo kan betrekking hebben op een merk, een product of een dienst. Naast herkenbaarheid zorgt een logo ook voor het juiste klantvertrouwen. Uiteraard is dit belangrijk om succesvol te kunnen ondernemen. Bij WeThinkRight zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van allerlei soorten beeldmerken die passen bij de uitstraling én identiteit van jouw onderneming, dienst of product.

Logo laten ontwerpen

Een logo kan een symbool (beeldlogo) of een slogan (woordlogo) zijn. Het ontwerpen van een logo begint altijd met een grondig onderzoek. Deze analyse richt zicht op de bedrijfsstructuur van jouw onderneming. Ook het product of de dienst waarvoor je een beeld- of woordlogo wilt laten ontwerpen worden onderzocht. Dat geldt ook voor de doelgroep die je wilt gaan aanspreken. Op deze manier krijgt het uiteindelijke beeldmerk de uitstraling die nodig is om herkenbaarheid en vertrouwen te kunnen creëren.

Een beeld- of woordlogo maakt onderdeel uit van de totale huisstijl. Ze zijn zowel online als offline inzetbaar. Denk hierbij aan een logo op het briefpapier, de flyers die je laat drukken of de producten die je te koop aanbiedt. Online wordt een beeld- of woordlogo gebruikt om herkenning te creëren via social media, op de website en in de nieuwsbrieven. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat de doelgroep bij het zien van het logo precies weet waar jouw onderneming voor staat.

Een professioneel logo laten ontwerpen met de juiste uitstraling

Natuurlijk wil jij als ondernemer niets aan het toeval overlaten als het gaat om herkenning en klantvertrouwen. Dat is immers jouw sleutel naar succes. Bij WeThinkRight snappen we dat als geen ander. We staan dan ook voor je klaar als jij een beeld- of woordlogo wilt laten ontwerpen met een professionele uitstraling. Zo weet je zeker dat je zowel online als offline het verschil kunt maken. Wil je vandaag beginnen met het klantvertrouwen voor de toekomst? Neem dan nu contact met ons op.

Beeldtaal

Onze specialisaties op gebied van huisstijlontwikkeling
Complete huisstijlBeeld- of woordlogoBeeldtaal
Huisstijl
Grafische vormgeving
Teksten
Daag ons uit

Gaan wij samen jouw concept in het digitale tijdperk positioneren?