Beeldtaal voor jouw website

Niets is zo visueel ingesteld als de mens. Reden te meer dus om de juiste beeldtaal te gebruiken op jouw website. Maar wat houdt dit eigenlijk in? Onder beeldtaal verstaan we de foto’s, afbeeldingen en illustraties die worden gebruikt op een website. Herkenning en het op de juiste manier kunnen overbrengen van een emotie speelt hierin een belangrijke rol. Het is dus belangrijk dat de beeldtaal aansluit bij dat waar jouw onderneming voor staat. Als ondernemer houd jij je misschien liever bezig met andere zaken. Logisch, want het doorvoeren van de juiste beeldtaal kun je prima aan de specialisten van WeThinkRight overlaten. Zo weet je zeker dat de uitstraling van jouw onderneming goed wordt overgebracht aan de hand van treffende en herkenbare fotografie.

Herkenbaar en duidelijk zijn

Het is niet altijd nodig om ellenlange teksten te schrijven om een gevoel te kunnen overbrengen. Sterker nog, met de juiste beeldtaal kun je een emotie veel doeltreffender overbrengen. Om dit te kunnen bereiken, moet de afbeelding of de foto aan een aantal eisen kunnen voldoen. Natuurlijk afhankelijk wat je hiermee wilt vertellen aan de doelgroep. Daarbij kun je denken aan het gebruik van bepaalde elementen en symbolen in de foto, maar ook de camerapositie en de manier waarop de foto gecomponeerd is zorgt voor herkenning. Herkenbare beeldtaal heeft vervolgens weer een positieve invloed op de klantenbinding en het klantvertrouwen. Een stap in de goede richting dus als je succesvol wilt ondernemen.

Beeldtaal dat het verhaal van jouw onderneming vertelt

Een foto zegt wel degelijk meer dan duizend woorden. Mits je de beeldtaal aan een professional overlaat natuurlijk. Binnen het team van WeThinkRight beschikken we over een aantal knappe koppen die dit graag voor je verzorgen. Zo zorg je als ondernemer niet alleen voor herkenning, maar weet je ook zeker dat je een emotie tot in detail kunt overbrengen op de doelgroep. Klaar om actie te ondernemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Beeldtaal

Onze specialisaties op gebied van huisstijlontwikkeling
Complete huisstijlBeeld- of woordlogoBeeldtaal
Huisstijl
Grafische vormgeving
Teksten
Daag ons uit

Gaan wij samen jouw concept in het digitale tijdperk positioneren?