Teksten

Teksten website, teksten social media, correctie/revisie teksten en SEO copywriting

Home / Branding / Teksten

Teksten website

Goede teksten voor een website zijn geschreven voor jouw doelgroep, en hebben daarnaast een positieve invloed op de vindbaarheid in de zoekmachine. Belangrijk, want zo weet je zeker dat potentiële klanten de weg naar jouw onderneming kunnen vinden.

Teksten social media

Teksten voor social media zijn minstens zo belangrijk als de content die je op jouw website plaatst. Sterker nog, via social media platformen bereik je jouw doelgroep nog sneller en efficiënter. Om de doelgroep ook daadwerkelijk aan te kunnen spreken, heb je wel de juiste teksten nodig.

Correctie/revisie teksten

Het corrigeren en reviseren van teksten kan een wereld van verschil opleveren. Vooral op het gebied van vindbaarheid, website verkeer én de positie binnen de zoekmachine. Want, een gevulde website is wat anders dan een inhoudelijke website.

SEO copywriting

SEO copywriting levert een belangrijke bijdrage aan de vindbaarheid in de zoekmachines. Dit kan om artikelen gaan die worden geschreven voor een dienst, een product of een merk. SEO copywriting maakt gebruik van zoekwoorden. Deze keywords moeten relevant zijn aan jouw onderneming, service of producten.

Huisstijl
Grafische vormgeving
Teksten
Daag ons uit

Gaan wij samen jouw concept in het digitale tijdperk positioneren?