Home / Branding / Teksten / Correctie/revisie teksten

Correctie en revisie van teksten

Het corrigeren en reviseren van teksten kan een wereld van verschil opleveren. Vooral op het gebied van vindbaarheid, website verkeer én de positie binnen de zoekmachine. Want, een gevulde website is wat anders dan een inhoudelijke website. Zo kan het zijn dat jouw website vol staat met teksten of artikelen, maar dat je als ondernemer niet de resultaten behaalt die je voor ogen hebt. Zo kan het zijn dat de teksten niet voldoende voor de doelgroep geschreven zijn, of dat ze niet voldoen aan de SEO-richtlijnen. Bijvoorbeeld een juist gebruik van de zoekwoorden die relevant zijn voor jouw branche. Wil je teksten die wél het verschil kunnen maken? Dan staat het team van WeThinkRight voor je klaar met correctie en revisie.

Meerwaarde creëren met de correctie en revisie van website teksten

De copywriters van WeThinkRight zijn natuurlijk niet alleen gespecialiseerd in het schrijven van SEO, social media en website teksten. Ook weten ze hoe ze jouw bestaande artikelen moeten laten scoren aan de hand van correctie en revisie. Dit kan nodig zijn omdat jouw doelgroep veranderd is, omdat je op dit moment andere producten verkoopt of omdat de content niet aan de richtlijnen voor de zoekmachine voldoet. In alle gevallen beginnen we met een grondige aanpak.

Daarbij kijken we niet alleen naar de bestaande tekst, maar ook naar het doel dat bereikt moet worden. Dit kan een toename van het klantvertrouwen zijn, maar ook een betere vindbaarheid. Na een zoekwoorden analyse worden de teksten beter leesbaar, informatiever en professioneler gemaakt. Door ook rekening te houden met de seo-richtlijnen, kun je met een kleine correctie al een groots resultaat verwachten.

Teksten laten corrigeren en reviseren

Het plaatsen van nieuwe teksten is niet altijd nodig. De content van jouw website kun je ook laten corrigeren en reviseren. Ze worden grondig gecontroleerd en aangepast door onze ervaren schrijvers. Uiteraard met de juiste creativiteit en uniekheid. Wil jij jouw doelgroep beter kunnen bereiken of streef je naar een betere positie binnen Google? Ons team van ervaren copywriters zit nu voor je klaar.

Correctie/revisie teksten

Onze specialisaties op gebied van teksten
Teksten websiteTeksten social mediaCorrectie/revisie tekstenSEO copywriting
Huisstijl
Grafische vormgeving
Teksten
Daag ons uit

Gaan wij samen jouw concept in het digitale tijdperk positioneren?