E-mailmarketing

Mailchimp, Spotler en Copernica

Home / E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing is zeer lucratief en mag dan ook eigenlijk niet ontbreken aan de marketingstrategie van jouw onderneming. Met deze vorm van marketing kun je jouw doelgroep namelijk heel gericht benaderen. Hetzij met een kortingsactie voor een product waarin ze al eerder interesse hebben getoond, een dienst of een andere aanbieding. Het gebeurt dus via direct mail aan de hand van e-mailadressen.

Deze e-mailadressen kunnen verkregen zijn via jouw website, bijvoorbeeld door een lead via een opt-in pagina. De doelgroep laat daarmee al zien interesse te hebben voor datgene wat jij aanbiedt. Ingewikkeld? Laat de e-mailmarketing van jouw onderneming dan over aan de specialisten van WeThinkRight. Naast onze ruime ervaring en expertise, beschikken we ook over de meest geavanceerde programma’s die dit mogelijk maken.

Persoonlijke aanbiedingen versturen

Met e-mailmarketing kun je jouw klanten of doelgroep persoonlijke gerichte aanbiedingen of kortingen sturen. De kans dat de klant actie onderneemt neemt op deze manier flink toe. Bij WeThinkRight maken we gebruik van de beste programma’s als het aankomt op deze vorm van marketing. Hierbij kun je denken aan Spotler, Copernica of Mailchimp. Het bereik van jouw onderneming of merk groeit aanzienlijk als je gebruik maakt van deze doeltreffende manier van marketing. Natuurlijk zouden we WeThinkRight niet zijn als we je geen op maat gemaakte oplossing zouden aanbieden. Ons team wil namelijk graag een onderdeel zijn van jouw online succes.

E-mailmarketing toevoegen aan jouw marketingstrategie?

Bereik en klantvertrouwen zijn belangrijk voor je. Binnen het team van WeThinkRight begrijpen we dat. Daarom staan we voor je klaar als je wilt ervaren hoe doeltreffend het voor jouw onderneming kan zijn. Nieuwsgierig geworden? Vraag ons dan vandaag nog naar de uitgebreide mogelijkheden! Onze marketing specialisten voorzien je graag van een passend aanbod.

E-mailmarketing

Onze specialisaties op gebied van
e-mailmarketing
MailchimpSpotlerCopernica
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Zoekmachine Adverteren (SEA)
Social advertising
E-mailmarketing
Daag ons uit

Gaan wij samen jouw concept in het digitale tijdperk positioneren?