Online marketing

SEO, SEA, social advertising en e-mailmarketing

Home / Online marketing
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Zoekmachine Adverteren (SEA)
Social advertising
E-mailmarketing
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Beter vindbaar worden

SEO is misschien wel één van de belangrijkste zaken voor jouw website of webshop. Met Search Engine Optimization wordt jouw website namelijk geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Belangrijk, want deze optimalisatie zorgt ervoor dat je vindbaar bent voor de doelgroep. Uiteindelijk heeft het bereik en de vindbaarheid een grote invloed op het succes van jouw onderneming.

Meer informatie
Zoekmachine Adverteren (SEA)

Jouw doelgroep bereiken door online adverteren

SEA staat voor Search Engine Advertising of ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Simpel uitgelegd investeer je hiermee in advertentieruimte binnen de zoekmachine. SEA is een doeltreffende manier van adverteren. Dat komt omdat jouw advertentie in de zoekresultaten wordt getoond zodra er een gerelateerd zoekwoord wordt ingegeven. Google Ads is daar een goed voorbeeld van.

Meer informatie
Social advertising

Adverteren via social media

Adverteren op social media wordt ook wel social advertising genoemd. Het is een vrijwel onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie. Zeker als je weet dat jouw doelgroep massaal gebruik maakt van social media platformen zoals Instagram, Facebook en Twitter. Ook LinkedIn wordt veel gebruikt voor social advertising. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Simpelweg om het feit dat je via deze social media kanalen een grote groep mensen kunt bereiken.

Meer informatie
E-mailmarketing

Bereik direct jouw doelgroep

E-mailmarketing is zeer lucratief en mag dan ook eigenlijk niet ontbreken aan de marketingstrategie van jouw onderneming. Met deze vorm van marketing kun je jouw doelgroep namelijk heel gericht benaderen. Hetzij met een kortingsactie voor een product waarin ze al eerder interesse hebben getoond, een dienst of een andere aanbieding. E-mailmarketing gebeurt dus via direct mail aan de hand van e-mailadressen.

Meer informatie
Daag ons uit

Gaan wij samen jouw concept in het digitale tijdperk positioneren?