Zoekmachine Adverteren (SEA)

Google Ads, Google Shopping en YouTube

Home / Online marketing / Zoekmachine Adverteren

Zoekmachine Adverteren (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising of ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Simpel uitgelegd investeer je hiermee in advertentieruimte binnen de zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie (SEO) lijkt op SEA, maar voor SEO hoef je niet te adverteren. SEA is een doeltreffende manier van adverteren. Dat komt omdat jouw advertentie in de zoekresultaten wordt getoond zodra er een gerelateerd zoekwoord wordt ingegeven. Google Ads is daar een goed voorbeeld van. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd het adverteren binnen de zoekmachine. Deze SEA levert je als ondernemer niet alleen meer naamsbekendheid op, maar natuurlijk ook meer verkeer, leads en uiteindelijk omzet.

SEA met Google Ads en Google Shopping

Adverteren kan op veel manieren. Je kunt als ondernemer kiezen voor een old fashion flyer, of een advertentie in het huis-aan-huis blad. Online doe je dat effectief en doeltreffend met SEA. De campagnes worden opgemaakt aan de hand van zoekwoorden die relevant zijn aan jouw onderneming, product of dienst die je aanbiedt. Dit kan met Google Ads. De advertentie verschijnt bovenaan de zoekresultaten zodra iemand deze zoekterm ingeeft, of als er naar een woord wordt gezicht wat daaraan is gerelateerd. Bij WeThinkRight maken we ook gebruik van SEA binnen Google Shopping. Dit is een onderdeel van Google Ads maar maakt in plaats van zoekwoorden gebruik van feeds.

Bijvoorbeeld een productfeed van één van de artikelen die je verkoopt. Deze SEA-campagne wordt vervolgens binnen Google Shopping weergegeven. Investeren in SEA is voor jou als ondernemer zeer lucratief. Je bereikt een doelgroep die echt geïnteresseerd is in jouw product of dienst. Daarmee zet je een eerste belangrijke stap naar een verkoop of aanvraag. Bij WeThinkRight bieden we je tevens de mogelijkheid om te investeren in SEA via YouTube. Dit videoplatform trekt dagelijks enorm veel bezoekers en is daarmee één van de meest effectieve manieren van zoekmachine adverteren.

Zoekmachines adverteren met de professionals van WeThinkRight

Het opmaken en plaatsen van zoekmachine campagnes laat je natuurlijk liever aan een specialist over. Zo weet je namelijk zeker dat investeren in SEA ook zijn vruchten afwerpt. Ons team staat daarom voor je klaar. Begin vandaag nog met zoekmachine adverteren en ontdek welk succes je dit morgen brengt!

Zoekmachine Adverteren

Onze specialisaties op gebied van online marketing
Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine AdverterenSocial advertisingE-mailmarketing
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Zoekmachine Adverteren (SEA)
Social advertising
E-mailmarketing
Daag ons uit

Gaan wij samen jouw concept in het digitale tijdperk positioneren?