Over WeThinkRight

Maak kennis met …

Home / Over ons

Wie is WeThinkRight?

Mijn naam is Rutger Groothedde en ik ben ‘WeThinkRight’. Ik heb WeThinkRight opgericht in 2019 na jarenlang als zzp’er gewerkt te hebben voor verschillende (inter-)nationale bedrijven. Ik heb deze ondernemingen ondersteund bij veel verschillende diensten, zoals grafische vormgeving, online- en offline communicatie, webdesign & development en online marketing.

Naast het ondernemen volg ik ook nog een studie HBO Communicatie. Voor mijn afstudeeropdracht heb ik gekozen om binnen mijn eigen onderneming af te studeren. Zodoende heb ik mijn website volledig gebouwd tijdens mijn afstudeerperiode. Op deze manier heb ik ervoor gezorgd dat mijn website onder andere gebruiksvriendelijk is en goed te vinden is in Google.

Mijn persoonlijke ambities

Mijn vak is continu in beweging; iets wat mij iedere dag weer interesseert. Ik verdiep mij dagelijks in de technologische veranderingen en probeer dit mee te nemen in mijn werk. Het hebben van een eigen onderneming is iets wat bij mij past, omdat je altijd innoverend bezig bent.

Wat ik het leukste vind van ondernemen, begint bij de klant; van de eerste ontmoeting tot de volgende opdracht. Ik haal hier dagelijks mijn kracht uit en doe dit met passie. Daarnaast vind ik het fijn om zelf de touwtjes in handen te hebben. Ik wil mijn eigen baas zijn. Ik wil ervoor zorgen dat alle processen goed verlopen, dat de kwaliteit gewaarborgd wordt en dat de mooiste resultaten worden behaald.

Het probleem

Online ontwikkelt (te) snel

Wat is online vindbaarheid? Hoe kom ik hoger te staan in Google? Hoe zorg ik dat mijn bedrijf de juiste uitstraling heeft bij de doelgroep? Menig starter wordt geconfronteerd met deze vragen zodra er een nieuw bedrijf wordt opgericht, een doorstart wordt gemaakt of wanneer er een keuze wordt gemaakt om het bedrijf ook online te vestigen.

Doordat de technologische ontwikkelingen snel zijn gegaan en nog steeds met de dag verder ontwikkelen is het voor menig starter lastig te begrijpen waar ze moeten beginnen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor starters maar ook voor MKB-bedrijven.

De oplossing

Ondersteunen en begeleiden

WeThinkRight wil bedrijven ondersteunen en begeleiden bij deze ontwikkelingen. WeThinkRight helpt bedrijven niet alleen aan een merk of identiteit, maar ook met het lanceren van een website en de online vindbaarheid van het bedrijf. WeThinkRight is op de hoogte van de huidige en toekomstige technologische ontwikkelingen, wij zullen hier de klant dan ook bij gaan begeleiden.

De kracht van WeThinkRight is dat alle diensten geheel onder één dak aangeboden wordt. De vraagstelling omzetten tot een ontwerp, vervolgens het ontwerp ontwikkelen tot een product en deze vervolgens ook nog promoten.

Daag ons uit

Gaan wij samen jouw concept in het digitale tijdperk positioneren?